Främby Udde 20. Främby Udde Resort. Stuga nr 28, Falun


Woon oppervlakte: 42,1 m2,  3 kamers

Vraagprijs: 1.990.000:- kroon, incl. meubilair (ca. 211.341,- euro)

Afgifte aan park: 1840:- kroon/per maand (ca. 195,- euro) (inclusief water, warmte en kabel tv)


Een vakantiehuis gelegen op het prachtige 'Främby Udde Resort' vakantiepark dat uitermate geschikt is voor echte levensgenieters!


Met een fantastische locatie en een vrij uitzicht op het skärgårdssjön meer, ligt deze goed onderhouden en mooi ingedeelde woning. Het huis is opgenomen in het concept Drömstugan (Lees verder op www.dromstugan.se). Hier Kunt u heerlijk tot rust komen in de prachtige natuur. Het is een plek die het hele jaar door voldoende te bieden heeft! Het gebied en het vakantiepark biedt fantastische mogelijkheden voor ontspannen evenals actieve recreatie. Zoals verhuur van kajaks, kano's, wakeboarden en waterskiën. Verder kunt u varen, zwemmen en is er een sauna voor de ontspanning. In de winter is dit gebied een paradijs voor schaatsers en zeer in trek bij Nederlanders. Het restaurant van Främby Udde is de perfecte locatie voor de start en rust pauze, en is zowel in de zomer als in de winter geopend. Het restaurant serveert eten en drankjes. (Zie ook www.frambyudde.se, www.argosactive.se en www.runnssjobod.com voor meer informatie).


Het vakantiehuis beschikt over 2 slaapkamers (1 met twee persoons bed + 1 met twee en een persoonsbed), keuken, badkamer en woonkamer.


Technische gegevens:


verwarming: houtgestookte kachel/vloerverwarming in de badkamer/electrisch
Makelaar: 


Främby Udde 20, Stuga nr 28., Falun
Huis kopen in Zweden

huiskopeninzweden Copyright 2016 @ All Rights Reserved

webdesign by Emina Consulting